2010. március 28., vasárnap

Wayne Bridge-nek milliós gyerektartást kell fizetnie a csalfa exbarátnőnek

Lezárult Wayne Brodge és Vanessa Perroncel bírósági tárgyalása. Az ítélet szerint a labdarúgónak összesen egymillió fontot kell kifizetnie gyerektartásként a Terryvel félrelépett exbarátnőnek, amíg a kisfiú nagykorú nem lesz.
 
 
Vanessa a bírósági tárgyalás után megkönnyebbülten mosolyog

Wayne-nek már nincsen olyan jó kedve

 
 Néhány hétig nem lehetett hallani a John Terry szexbotránya kapcsán elhíresült modellről Vanessa Perroncelről. A francia hölgy azonban most ismét a címlapokra került, méghozzá azért, mert hatalmas összegű gyerektartást sikerült kiharcolnia magának Wayne Bridge-től. A Manchester City válogatott labdarúgójának és a nőnek egy három éves közös gyermeke van, és bár decemberben szakítottak egymással, a havi tartásdíjat fizetnie kell. A bíróság természetesen nem vette figyelembe, hogy Perroncel megcsalta a játékost Terryvel, csak azt nézte, hogy az apa mennyit keres havonta. Bridge pechjére köztudott, hogy a Citynél mesés fizetések vannak, ő speciel 350 ezer fontot, vagyis több mint 100 millió forintot tesz zsebre egy hónapban. 
A tárgyalás után megszületett az ítélet, miszerint az apának 6000 és 7000 font közötti összeget kell fizetnie az exbarátnőnek, amii megközelítheti a kétmillió forintot is. Mindezt a gyerek 18 éves koráig kapja az anya, vagyis 15 év múlva egymillió fonttal lesz gazdagabb. Többen persze felháborodtak, hogy a Bridge legjobb barátjával félrelépő Vanessának hogy van képe ekkora összeget elfogadni, de az ügyvédje kijelentette, hogy a nő csak annyit kért, amennyi jár neki, a házat például szóba sem hozta. 
 
 
Wayne és Vanessa még együtt

Terry társaságában

Vanessa jóban volt John Terry feleségével, Toni Poole-lal is (balra)


 Egy nappal az ítélet kihirdetése után Vanessa boldogan ment bulizni a születésnapján, és minden bizonnyal könnyedén kifizette a számlát.

Vanessa születésnapján barátnőivel



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!