2010. december 20., hétfő

Bőkeblű Playboy-sztárral kavar Ashley Cole

Válása után végre megnyugodott Ashely Cole. A Chelsea labdarúgója ugyan nem ugrál a plafonig örömében, miután a londoni Kékeknek elég rosszul megy az angol bajnokságban, ezzel szemben viszont végre becsajozott.
Néhány hónapja komoly port vert fel Ashley Cole hűtlensége, majd azt követő válása. A Chelsea válogatott futballistája hiába könyörgött bocsánatért a sajtóban jelentős tért kapott félrelépése miatt a feleségének, Cherylnek, az asszony hajthatatlan maradt, és a válást kimondták. 
Jelentjük, a balbekk azóta megvigasztalódott. A londoni Funky Buddha nevű éjszakai mulatóban éjféltájt váratlanul megjelent egy bulin, ahol a 23 éves szőke Playboy-cicát, Kayla Collinst is ünnepelték, miután a bőkeblű hölgy sikeresen szerepelt az angliai „Celeb vagyok” sorozat egyik forgatássorozatán.

Kayla Collins (középen)


 Kayla a „Celeb vagyok”-ban




A futballista nem sokáig maradt tétlen, hosszasan csókolózott Collins kisasszonnyal, majd hajnali három körül együtt távoztak a partiról.
Miután ez a hír napvilágot látott a sajtóban, Cheryl rögvest reagált, sajnálatának adott hangot, mondván, ő bizony még mindig szereti a volt férjét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!