2010. szeptember 21., kedd

Casillas barátnője élő adásban szólt be C. Ronaldónak

Élő adásban kritizálta Cristiano Ronaldót a népszerű spanyol sportriporternő. Sara Carbonero egoistának és egyénieskedőnek nevezte a labdarúgót, aki mellesleg a lány barátja, Iker Casillas csapattársa.

Sara a kamerák előtt az idei futball vb-n


Sokan a világ legszebb sportriporterének tartják Sara Carbonerót, a spanyol lány azonban nemcsak a külsejével, de a szakértelmével is kivívta a nézők szeretetét. A Tele 5 csatornánál éppen ezért nemcsak "dekoráció" a futballpálya mellett, hanem élő műsorokba is meghívják, és megkérdezik a véleményét. Így történt ez az "El Programma de Ana Rosa" című műsorban is, ahol a lány őszintén elmondta, mit gondol Cristiano Ronaldóról.
"Mindig is önző és egyénieskedő volt a pályán, s ezt nagyon is jól tudták a Real Madridnál, mielőtt leigazolták" - mondta Sara Carbonero az Iker Casillashoz hasonlóan a Real Madridban szereplő Cristiano Ronaldóról a spanyol beszélgetős tv-műsorban.
"Az egyetlen probléma, hogy 96 millió euróért vették meg, s ha valamit rosszul csinál, akkor nem bocsátanak meg neki" - tette hozzá.
A 25 éves portugál szélső az előző idényben semmit nem nyert a Real Madriddal (a Barcelona mögött második lett, a BL-ben a 16 között bukott el a Lyonnal szemben), huszonhat góljával csapata második legeredményesebbje volt a Primera Divisiónban (Gonzalo Higuain huszonhetet szerzett).
Spanyolországban több újság is arról számolt be, hogy Ronaldónak problémái vannak, ám Casillas barátnője - aki a kapus miatt nyilván naprakész a Realnál történtekről - ezt cáfolta: "Semmi nem történt vele, nem depressziós, és nem járt pszichológusnál sem mostanság."



Forrás: bulvarsport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!