2010. március 28., vasárnap

Elen Rives szexi fehérneműben pózol



Elen Rives arcával reklámozza a Diamond Boutique a fehérneműit. A ln elsősorban Frank Lampard exbarátnőjeként és gyermekei anyjaként ismert Angliában, de a Tescókban látható plakátok egy csapásra elfeledtetik a labdarúgót, és csak a modellre terelik a figyelmet.



Egy évvel ezelőtt még Frank Lamparddal való szakítása miatt szerepelt sokat a címlapon Elen Rives, mostanra viszont úgy látszik, összeszedte magát. Tavaly februárban nagyon elkeseredett volt a spanyol születésű modell, mert egy kis lakásba költözött a két közös gyerekkel, miközben a Chelsea sztárja a luxusvillájában éldegélt a különválás után.
A lányon most már semmi nem látszik az akkori lelki válságból, és csábos pózban mosolyog le a vevőkre a Tesco áruházakban. Elen szerződést kötött a Diamond Boutique nevű fehérneműgyártó céggel, így az ő arcával reklámozzák az áruházlánc modelljeit. 
 

 
 
 
A kétgyermekes anyuka igazán bombaformában van, és a képeket elnézve lehet, hogy Lampard már megbánta a döntést, hiszen Rives odaadó anyukaként nevelte a gyerekeket, és odavolt a labdarúgóért. 
 



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!