2010. december 31., péntek

Matthäus csitrivel kavar


Elment a józan esze a korábbi magyar kapitánynak? A márciusban az ötvenet betöltő német szakember újra egy 23 éves diáklánnyal jött össze. A németek már csak nevetnek korábbi idoljukon.




A legújabb szerelem, a ciprusi születésű Ariadne remekül érzi magát a német sztárral – egyelőre

 
Hosszas huzavona, sok-sok megcsalás, összeveszés és kibékülés után Lothar Matthäus világossá tette: elválik negyedik feleségétől, a modell Lilianától, aki ebben a hónapban ünnepelte 23. születésnapját. A jelenleg bolgár szövetségi kapitányként foglalatoskodó német szakember barátai és tisztelői remélték, Lotharnak végre megjön az esze, s magához való nőt talál. De nem!
Az 50. életévét taposó korábbi aranylabdás újra egy csitrit szedett össze, a ciprusi születésű, jelenleg pszichológiát hallgató egyetemistával, Ariadnét. Kapcsolatuk mibenléte ugyan a fotók és az ismerőseik szerint egyértelmű, a szerelmesek azonban még kétértelműen fogalmaznak. Matthäus csak annyit mondott, remekül érzi magát, s ifjú kedvese is szűkszavú volt.

– Nagyon kedveljük egymást, ha ennél többet mondanák, az már hazugság lenne. Legyen elég annyi: mi pontosan tisztában vagyunk az érzéseinkkel – mondta sejtelmesen a lány, akit természetesen a közvélemény, elődjéhez hasonlóan, számító kis nőcskeként tart számon, akit csupán Lorthar pénze és hírneve érdekel. Jellemző: a Bild szavazásán a több mint 35 ezer olvasó nyolc százaléka gondolja úgy, hogy Ariadne lehet a megfelelő nő a futballistának.

Apropó Matthäus és hűség! Karácsony előtt néhány nappal ő maga vezette az oltárhoz első házasságából született lányát, Alisát, akit egy ausztrál operatőr vett el. – Remélem, csak egyszer mész férjhez! – mondta neki a saját kárán a jelek szerint soha nem tanuló örömapa. Mellesleg Alisa egy évvel idősebb, mint apuci legutóbbi és jelenlegi kedvese...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!