2010. október 9., szombat

Makelele összeverekedett barátnőjével



Verekedéssé fajult Claude Makelele és exbarátnője civakodása. A nő a labdarúgó otthonába ment, ahol összevesztek, és több pofon is elcsattant. A nő kórházba került, de mindketten a másikat okolják, és feljelentést tettek a rendőségen.


Makelele és Thandi


Hangos veszekedésbe torkollott Claude Makelele és barátnője legutóbbi találkozója. A hírek szerint a 35 éves Thandiwae Ojeer szerdán este meglátogatta a francia futballistát párizsi otthonában, ahol összekaptak, és a vita hevében több pofon is elcsattant. "Kihasználta, hogy nyitva volt a kapu, így akadálytalanul bejutott a házba" - nyilatkozta a sportoló. A jelenleg a Paris Saint-Germainben játszó egykori válogatott labdarúgó azt állítja, hogy a nő támadt rá, és elkezdte karmolni az arcát, ő pedig nem hagyta magát és visszaütött.
A nő ellenben tagadja, hogy ő kezdeményezte volna a verekedést, és úgy vallott, hogy csak a holmiját akarta összeszedni. A két fél testi erejének köszönhetően azonban csak a barátnő szenvedett sérüléseket, véraláfutások keletkeztek az állán, ezért kórházba került, és négy napos betegszabadságot írtak elő számára. Makelele időközben megpróbálja bebizonyítani az igazát, így feljelentést tett a rendőrségen birtokháborítás miatt, a barátnő pedig szintén hivatalos úton akar elégtételt venni a sérülései miatt.


Forrás: bulvársport, dailymail

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!