2010. február 24., szerda

Elképesztő luxus: Rooney Barbadoson vett luxusvillát

 

A szezon és a világbajnokság után lesz mit kipihennie Wayne Rooneynak. A Manchester United válogatott labdarúgója Barbadoson vett luxusvillát, amelynek felújítási munkálatai elkészültek, így a család hamarosan elfoglalhatja a nyaralót, és a futballista is feltöltődhet.



Elkészült Wayne Rooneyék barbadosi villája, és a házaspár már alig várja, hogy személyesen is megtapasztalhassa a pazar luxuskörülményeket. A Manchester United sztárja korábban annyira élvezte a karibi szigeten eltöltött néhány napot, hogy később ötmillió fontért vett egy Pazar házat. 
Coleenék legutóbb tavaly nyáron jártak a házban, így a felújítást otthonról irányították, de az itt található képeken már most látszik, hogy nagy műgonddal választották ki a berendezési tárgyakat, és persze a pénzt sem sajnálták.


A hat hálószobás villa természetesen a tengerparton fekszik, míg a hálószobából a kerti úszómedencére lehet látni.


 A belső berendezés a feleség ízlését dicséri, Coleen értelemszerűen boldogan vetette bele magát a vásárlásba. A birtokon egy hatalmas golfpályát is építettek, így a tökéletesen golfozó Rooney akkor sem unatkozik majd, ha megunta a napozást és a fürdőzést. A ház az 500 hektáros Royal Westmoreland nevű részen fekszik, ahol már több híresség is vett magának ingatlant. A bokszoló, Joe Calzaghe mellett Rooney csapattársa, Rio Ferdinand, illetve Gary Lineker rendelkezik ezen a részen luxusvillával.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!