2010. október 9., szombat

Egy pornósztár miatt ment tönkre a Jefferson Farfan kapcsolata



Egy pornószínésznővel csalta meg barátnőjét Jefferson Farfan, ezért a hölgy bírósághoz fordult, és havi 50 ezer eurós gyerektartást követel magának és a kétéves kisfiuknak. A játékos az ügy tisztázásáig nem hagyhatja el Perut.

Jefferson Farfan


Jefferson Farfan hétfőn hazarepült Peruba, hogy csatlakozzon a válogatott kerethez, ám a bevándorlási hatóságok azonnal előállították őt a limai reptéren. A Schalke labdarúgóját fél órán át kihallgatták, erre azért volt szükség, mert az exbarátnője beperelte őt, és havi 50 ezer eurós tartásdíjat követel tőle. A szerelmi affér azután robbant ki, hogy a futballista szeptemberben egy kolumbiai szigeten nyaralt az ismert pornószínésznővel, Karen Dejóval.



Karen Dejo


Az erotika-királynőként ismert dekoratív hölggyel töltött rövidke vakáció nyilvánosságra került, és Melissa fülébe is eljutott, így a lány azonnal szakított Farfannal. "Ha repülőjegyeket vesz vagy pénzt költ más nőkre, partikat rendez, az az ő problémája. Engem csak az érdekel, hogy a kétéves fiának fizessen" - mondta a barátnő, aki havi 50 ezer eurót követel a férfitól.



Farfan exével, és gyermeke anyjával, Melissával


A botrány azonnal nyilvánosságra került, így a Németországban légióskodó sztár az időeltolódás miatt hajnali négy órakor adott interjút valamelyik perui tévécsatornának, de valamennyi beszélgetésben tagadja a vádakat. A játékos mindenesetre nem hagyhatja el az országot, amíg nem tisztázódik az ügye a bíróságon.





Forrás: bulvársport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!