2010. szeptember 22., szerda

Ribéry beperli a szexbotrányával poénkodó légitársaságot


Vicces hirdetésekben reklámozza az akciós dupla jegyeit a Corsair légitársaság. A plakátokon Franck ajánlja a jegyet Zahiának, míg a másikon Nico értesíti Raymondot az olcsó ajánlatról. Egyértelmű, hogy Ribéry szexkalandjára és Anelka vb-botrányára utalnak, de a Bayern sztárja feljelenti a céget.

Ribery feleségével


Vicces kedvükben lehettek a francia Corsair légitársaság marketingszakemberei, amikor a legújabb akciójuk szövegén gondolkoztak. Az olcsó jegyeket népszerűsítő plakátokon visszaköszönnek ugyanis az elmúlt időszak francia botrányhősei, akik ennek természetesen nem örülnek. A hirdetésekben valaki repülőjegyet rendel a barátjának, mert most akciós a párban kapható tikett, és az egyik változatban Franck lepi meg Zahiát, a másikban pedig Nico kedveskedik Raymondnak.






Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy rájöjjünk, miről is van szó. Pár hónapja a francia válogatott labdarúgó, Franck Ribéry egy kiskorú prostituálttal kezdett viszonyt, és többször is Münchenbe repült a labdarúgó költségén, hogy együtt legyenek. A vb idején pedig Nicolas Anelka szólt be durván Raymond Domenech szövetségi kapitánynak, amiért haza is zavarták a támadót Dél-Afrikából, a játékos természetesen szintén repülővel utazott. Az érintettek persze egyáltalán nem örülnek a dolognak, a Bayern München sztárja például már jelezte is, hogy feljelentést tesz a Corsair ellen.


Forrás: bulvársport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!