2010. szeptember 22., szerda

Bombaformában vetkőzött le Claudine Keane

Claudine Keane nem kisebb fába vágja a fejszéjét, mint hogy Victoria Beckham nyomdokaiba lép. Robbie Keane focista felesége néhány hónapja szült, de máris top formában van, elkészültek új, Ultimo márkájú fehérneműs fotói és saját divatmárkát akar létrehozni.


Claudine és Robbie Keane



Bár a pár kisfiának érkezése után nem mentek rögtön olyan flottul a dolgok, mint ahogyan most látszanak, a modell Claudine ugyanis a szülés után azonnal elkezdte sanyargatni magát, és gyorsan csontsoványra fogyott. Néhány hónappal később pedig narancsbőrös és löttyedt fenekéről készült fotók jelentek meg a lapokban. Mostanra azonban Claudine tökéletes lett – legalábbis ő így gondolja –, és a fotókat alaposan vizsgálva még a melleit is átszabatta.
Új testét az Ultimo fehérneműmárka arcaként is mutogatja:








A huszonhét éves modell úgy érzi: csúcsformában van, és Victoria Beckham nyomdokaiba lép. Caludine ugyanis példaképként tekint Posh Spice-ra, már ami az önmegvalósítást illeti. Ő is saját divatmárkát akar létrehozni, és biztos benne, hogy legalább olyan sikeres lesz ebben, mint Victoria. Már csak azért is, mert Mrs. Beckham már nem elsősorban a szigetországban, hanem Amerikában próbálgatja divatdiktátori szárnyait, így Claudine-nak megmarad Anglia.


Forrás: blikk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!