2010. október 19., kedd

WAG Portré - Sylvie van der Vaart






Sylvie Meis 1978. április 13-án született a hollandiai Bredában. Gyermekkora óta modellkedni szeretett volna, Hollandiában már fiatalabb korában is hatalmas sztárnak számított. Manapság szerte a világon keresett modellnek számít. Őt tartják az ékes bizonyítékának annak, hogy nem kell egy nőnek levetkőznie ahhoz, hogy szexi legyen.


Sylvie fiatal modellkorában


Több televízióban, párhuzamosan is különböző talk show-kat vezetett, amelyekben világsztárokat látott vendégül, mint például Kylie Minogue vagy Britney Spears.
25 éves korában, 2003-ban Hollandia legszebb nőjének választották. Ezután találkozott és esett szerelembe a nála 5 évvel fiatalabb Ajax-focista Rafael van der Vaarttal.


Sylvie és Rafael



Rafael még a 2004-es EB elõtt kérte meg Sylvie kezét. 2005 júniusában összeházasodtak, az esküvõt az SBS ausztrál televíziós csatorna élõben közvetítette.



Esküvőjük napján




Sylvie egy év házasság után teherbe esett, és 2006 májusában megszületett a kis trónörökös, Damian Rafael Van der Vaart.


Sylvie nagy pocakkal


Kiegészülve Damiannal


Sylvie és Rafael híresek jó házasságukról. Ma ők az egyik legbotránymentesebb párocska. Egymás iránti hűségük és szerelmük példaértékű manapság. Éppen ezért nem meglepő, hogy a Gala magazin szavazásán ők érdemelték ki az Év párosa 2007 címet. "A mai napig beindulunk egymásra, ha együtt vagyunk. Ugyanúgy imádjuk a másikat, mint a kezdetek kezdetén" - mondta Sylvie. Rafael viszont egyszerűbb választ adott a titkukat firtató kérdésre: "Nagyon fontosak a beszélgetések közöttünk, melyekkel sok-sok problémát megoldhatunk".



Sylvie karrierje is szárnyalt.
Modellkedett, ékszerkollekciót dobott piacra, és az egyik legpatinásabb divatkatalógus, az Otto kiadványának arca lett, és több talkshowban és díjátadón vezetett műsort.

Sylvie az Otto katalógusban


A vörös szőnyegen




2008 óta Sylvie a 'Das Supertalent' zsűritagja Dieter Bohlen és Bruce Darnell mellett. A műsor Németországban futott, ezért miután Rafael a Realba igazolt, Sylvie Madrid és Köln között ingázott.


Sylvie a Das Supertalent-ben


Tavaly tavasszal azonban beütött a krach: mellrákot diagnosztizáltak nála az orvosok, ezért az egykori modellnek ősszel kemoterápiás kezelésen kellett átesnie.  A gyötrelmes kezelések novemberben értek véget.
Miután az orvosok gyógyultnak nyilvánították, a szépséges Sylvie ezt méltóképp szerette volna megünnepelni, ezért Amszterdam közelében fergeteges bulit szervezett, melyre az összes barátját meghívta, akiknek köszönetet akart mondani az elmúlt időszakban nyújtott lelki támogatásért.
Wesley Snijder (Inter) különleges ajándékot hozott: a Timeless nevű, Beatles- és Beach Boys-feldolgozásokat játszó, népszerű holland zenekart, melynek dalaira folyamatosan ropta az ünnepelt. "Borzasztóan boldoggá tesz, hogy ilyen felszabadultnak látom Sylvie-t" - kommentálta az eseményeket Rafael, a focista férj, párja pedig ezt súgta a fülébe: "Nélküled soha nem sikerült volna".







A sugárkezelés miatt teljesen kihullott Sylvie haja, ezért egészen mostanáig parókával jelent meg a nyilvánosság előtt. Van der Vaartné haja mostanra valamennyire megnőtt, ezért pár hónapja férje tanácsára úgy döntött, ledobja a parókát és megmutatja magát a nyilvánosságnak.


Sylvie még parókában tavaly év végén


 "Hatalmas sokk volt számomra a hajam elvesztése, hiszen sokáig úgy véltem, hogy egy nő a hajától igazán nő, de mikor beteg lettem, átértékeltem az életem. Ma már más dolgokat tartok igazán fontosnak." - mesélte Sylvie.

Mint kiderült, Sylvie rövid hajjal is elragadó, főleg miután férje divattanácsait felhasználva divatos frizurát készíttetett magának.
"Ki nem állhattam a parókát, de nyolc hónapig viselnem kellett. A műhaj nélkül és az új kinézettel csodásan érzem magam. Rafael sokat segített, ő javasolta, hogy waxot kellene használnom. Ez volt kapcsolatunk egyik legromantikusabb pillanata, amikor Rafael volt a stylistom" - nyilatkozta Sylvie van der Vaart.



Sylvie immár paróka nélkül


Sylvie visszatért a munkába is, idén tavasszal a német Let’s dance celeb-táncos-showban (körülbelül a magyar szombat esti láznak felel meg) versenyzett.


Sylvie a parketten



Sylvie-t nem egy baleset érte a táncedzések közben, egy alkalommal még bordája is tört a nagy igyekezetben. Ennek ellenére jól teljesített, és csak a döntőben kapott ki a 20 éves Sophia Thomallától.


Let's Dance!


Sylvie természetesen idén nyáron elkísérte férjét a Dél-Afrikai Világbajnokságra, és szurkolt a holland nemzeti válogatottnak a döntőben.


Sylvie a vb döntőn


2 megjegyzés:

  1. Egyszerűen gyönyörű ez a nő. A rövid haj is jól áll neki, bár kicsit öregíti.

    VálaszTörlés
  2. Példaképen ez a nő és a férjéért is oda vagyok.
    Amit átélt nem lehetett könnyű de mégis ragyog....
    Egyszerűen elképesztő és gyönyörű...
    Szerintem a rövid haj nem öregíti... csak öregedik ;)

    VálaszTörlés

Te is szólj hozzá!