2010. május 13., csütörtök

Eszméletlenül találták az erdőben Noemie Lenoir-t

Eszméletlen állapotban találták párizsi elővárosi lakása közelében Noemie Lenoirt. A vizsgálat szerint a 30 éves topmodell valószínűleg öngyilkos akart lenni, szervezetében halálos adag gyógyszert találtak.






Egy kutyát sétáltató férfi talált rá a Párizs melletti La Celle-Saint-Cloud erdős parkjában, a földön eszméletlenül fekvő csinos nőre. Azonnal értesítette a mentőket, és a kórházi vizsgálatok során a sikeres és elismert modell szervezetében életre veszélyes mennyiségű alkohol és gyógyszer keveréket találtak. A gyors segítség nyomán azonban minden remény megvan arra, hogy teljesen felépül.
– Egyértelmű, hogy öngyilkossági szándékkal vette be a gyógyszereket – mondta Noemie közeli barátja. – Hála istennek, már sokkal jobban van, bár a lelki traumát nehéz lesz feldolgoznia.
Noemie Lenoir, a Marks & Spencer áruházlánc reklámkampányának egyik jellegzetes „arca”, a divatszakma egyik nagy egyénisége, Victoria's Secret modell volt. A sportkedvelők is jól ismerik, hiszen több mint hét évig afféle se vele, se nélküle kapcsolatban állt Claude Makelelével, a francia válogatott és a Chelsea egykori játékosával.


Noemie és Claude Makelele


A viharos szerelem gyümölcse, a kis Kelyan öt évvel ezelőtti érkezése után sem lett békésebb a híres páros magánélete.


Noemie és kisfia


Annál is inkább, mert a futballista híres nőfaló hírében állt, a roppant csinos és attraktív párja mellett több szeretőt tartott, ám a sok veszekedés és családi háború ellenére valahogy mindig egymásra találtak, és Noemie mindig megbocsátott a csapodár Claude-nak. Legutóbbi szakításuk azonban véglegesnek bizonyult, és Noemie más férfi oldalán kezdte keresni a boldogságot.
Az utóbbi időben egy svájci milliomossál látták rendszeresen a modellt, Carl Hirschmannal, aki viszont jelenleg egy kiadós botrány főszereplője Zürichben.


Carl Hirchmann

Hirschmnannek nagyjából százmillió forint összegű óvadékot kellett letennie, hogy szabadlábon védekezhessen, mert azzal gyanúsítják, hogy fiatalkorúakat kényszerített szexre. A férfi a leírások alapján orgiákat szervezett modellekkel, ahol egy általa csak szerelmi bájitalként emlegetett vodkaalapú koktéllal oldotta a lányok gátlásait, köztük - az április letartóztatás indoklása szerint - legalább két fiatalkorúét is. Hirschmann ezután szexelt az így kiütött lányokkal, az egészet felvette a házában található biztonsági kamerákkal, majd rengeteg pénzt követelt áldozataitól azért cserébe, hogy ne hozza nyilvánosságra ezeket a felvételeket. Hirschmann mindent tagad, de több tanú is tanúskodik ellene.
"Noémie nagyon aggódik Carl miatt, és állandóan szorong az ügy miatt" - mondta el a Daily Mailnek Lenoir egy másik ismerőse. "Hirschmann nem hagyhatja el Svájcot, amíg tart a nyomozás, ezért Noémie jár hozzá. Szabadidejének minden percét nála tölti, azonnal repül Zürichbe, amint tud. A szíve megszakad amiatt, hogy tudja, ilyen súlyos ügyben folyik ellene nyomozás" - mondta el egy másik barát.
A hírek szerint nemcsak a modellt érinti nagyon rosszul, hogy barátja ilyen ügybe keveredett, de a Marks & Spencer sem nézte jó szemmel, hogy egyik arcuk kapcsolatba hozható a Hirschmann-balhéval. A márka nemrég kötött tízmillió fontos (kb. 3,2 milliárd forint) szerződést Lenoirral.

Noemie a Marks and Spencer egyik kampányában



Forrás: Bors, Zimbio

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!