2010. augusztus 8., vasárnap

Raul miatt áldozta fel karrierjét a felesége





Mamen Sanz előtt ígéretes modellkarrier állt, de megismerkedett Raullal, így feláldozta magát, és inkább a családdal törődött. A hölgy persze nem bánta meg a döntést, és boldogan neveli öt gyermeküket.




Amióta Raul a Schalke csapatát erősíti, nincs nap, hogy Németországban ne írnának a spanyol labdarúgóról vagy a családjáról. A német Bild a feleséget, Mamen Sanzot szólaltatta meg, aki őszintén beszélt a magánéletükről. A gyönyörű asszony 17 évesen mesés modellkarrier előtt állt, hiszen többek között a világhírű tervező, Georgio Armani ruháit mutatta be a kifutón. Ezt követően azonban beleszeretett Raulba, és hat évvel később már az esküvőt is megtartották. A hölgy nem sokat gondolkodott, azonnal kilépett a kifutók világából, és a család lett az első az életében.




Esküvőjük


"Soha nem volt hiányérzetem a modellkarrierem miatt. Az anyaság számomra az igazi hivatás. Boldog vagyok, hogy a szerelemre ilyen korán rátaláltam" - nyilatkozta Mamen. A jelek szerint tehát az asszony egy percig nem bánta meg, hogy feláldozta a karrierjét a férje és az öt gyerek kedvéért.




Szerencsére a bulizást sem hiányolta soha, így nem volt kínszenvedés számára az otthoni háztartás vezetése. "Soha nem éreztem jól magam a partikon. Inkább a gyerekeinkkel töltöttük az időt, a szabadnapunkon pedig popcornt eszegetve filmet néztünk a kanapén. Ezt semmire nem cserélném el".


Forrás: bulvársport



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!