2010. március 7., vasárnap

A bokszcsillag szemet vetett Cole megcsalt feleségére

  

 Nem sokkal azután, hogy kiderült: Cheryl Cole elválik futballista férjétől, Ashleytől annak sorozatos félrelépései miatt, máris van „jelentkező” a popdíva boldogítására: a britek bokszcsillaga, Kell Brook személyében.

 

Valószínűleg nem sokáig marad facér Cheryl Cole. Az angol énekesnő a közelmúltban jelentette be, hogy betelt a pohár, vagyis nem tűri tovább férje, a Chelsea-t erősítő futballista, Ashley Cole sorozatos félrelépéseit, így elválik tőle.



Közben már megvan az első „jelentkező” arra, hogy a csinos hölgy ismét boldog legyen: Kell Brook, a britek váltósúlyú profi bokszolója. A március 12-i, Krzysztof Bienias elleni világbajnoki címmeccsére készülő bunyós kerek-perec kijelentette: neki bizony nagyon bejön Cheryl, és minden vágya, hogy randizhasson vele.
„Ha jól teszem a dolgom, vagyis jól bokszolok, ráadásul jól is nézek ki, talán tudatja velem a telefonszámát, és akkor felhívhatom” – mondta reménykedve a sportoló, majd félig tréfásan megkérdezte az újságírókat: „Miért, jóképű pasas vagyok, vagy nem…?” Egyelőre nem tudni, a popsztár mit szólna Brook közeledéséhez, pedig az ökölvívó a nagy nyilvánosság előtt leszögezte: „Én biztosan nem csalnám meg Cherylt”.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!