2011. január 26., szerda

WAG Portré: Malena Costa

Egy korábbi WAG Portré posztomban már bemutattam Sylvie van der Vaartot, most pedig Malena Costa jön:



 


Malena Costa Sjögren 1989. augusztus 31-én született Mallorcán, Spanyolországban. Édesanyja svéd, édesapja mallorcai.
Malena bár nem beszéli a svéd nyelvet, azért elég jól megérti. Elmondása szerint azért volt erre szüksége, mert ha a szülei nem akarták, hogy megértse őket, akkor svédül beszéltek. Ő pedig kíváncsi révén mindig megpróbálta ezt kipuhatolni.
Kevesen tudják, hogy a modell igazi neve Maria Magdalena a nagymamája után, azonban mindenki csak Malenának szólítja.
Malena 14 éves korától modellkedik. Döntős volt az egyik leghíresebb és legnívósabb modellversenyén, az “Elite Model Look”-on, majd a „Supermodelo 2006”-on vett részt, ahol az előkelő hatodik helyet szerezte meg.   

 
Malena a modellversenyen


 A verseny után ígéretes karrier vette kezdetét, Malena fotózásokon és reklámokban vett részt. 
 
 
Portrék


Divatbemutatón


Néhány divatkép


Azonban nemcsak szakmailag volt jó helyzetben Malena, hanem magánéletileg is, ugyanis összejött az egyik legnevesebb és leggazdagabb spanyol üzletemberrel, a Globalia vállalatcsoport fejével, a nála 16 évvel idősebb Javier Hidalgoval 2008-ban.
 
 

A pár kapcsolata időtállónak és komolynak tűnt, Hidalgo még testvére esküvőjére is magával vitte a modellt, ráadásul egymás nélkül nem is jelentek meg egy eseményen sem. Ennek ellenére Malena úgy nyilatkozott, hogy rengeteg irigységgel kellett szembenéznie. 
A pletykasajtó szerint a pár kapcsolata nem volt éppen egészségesnek nevezhető, 2010-ben, két év együttjárás után a szakítás szélére kerültek, azonban ezt megcáfolni látszott, amikor júniusban mégis kéz-a-kézben együtt buliztak a Rock in Rio fesztiválon.

 Javier és Malena júniusban



A spanyol futballválogatott világbajnoki győzelmét követően a pár még együtt ment el a vb győzelem ünnepségére Madridba.
 
 
 
Ezután Malena és Hidalgo Ibizára utaztak nyaralni, és ekkor ott tartózkodott több spanyol futballista is, köztük Carles Puyol, Gerard Piqué és Cesc Fabregas is.
 
 Malenáék  Fabregasék társaságában
 
Hogy Malena és Puyol hol és mikor találkozhattak, azt nem tudni. Mindenesetre Hidalgo és Malena többet nem jelentek meg együtt nyilvános eseményen. 
Augusztusban pedig milliomos Javier Hidalgo már másik nővel enyelgett fényűző jachtján: a brazil Ronaldo exével, Raica Olivierával.
 


 
Malena eközben barátaival Ibizán töltötte a nyarat, és talán ekkor szövődhetett szerelem közte és Carles Puyol között.
Legközelebb már Alejandro Sanz koncertjén lehetett a fiatalokat együtt látni, ahol látni lehetett, hogy több van köztük, mint barátság.


 
Malena és Carles Alejandro Sanz koncertjén


Azóta a pár elválaszthatatlan, kapcsolatuk komolynak tűnik, mindketten bevallották, hogy szerelmesek egymásba, ám a pletykák ellenére még az eljegyzéssel és az esküvővel várnak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!