2011. január 30., vasárnap

Shakira Barcelonába költözik



A kolumbiai énekesnő, Shakira Barcelona közelében bérelte ki a korábbi olimpiai úszó David Meca luxusvilláját. Shakira elmondása szerint erre azért van szükség, mert az európai zenei piacra szeretne koncentrálni, ráadásul nővére is a katalán fővárosban él. A rossznyelvek szerint azonban ennek a lépésnek az az oka, hogy közelebb akar lenni az FB Barcelona futballistájához, Gerard Piquéhez, akivel a pletykák szerint a nyári Dél-Afrikai Világbajnokság alatt melegedtek össze.

4 megjegyzés:

  1. Szerintem nem csak a zene miatt utazik Barcelonaba...;))

    VálaszTörlés
  2. Ezzel majdhogynem el is ismerte, hogy tényleg köze van Piquéhez. De szerintem "hivatalosan" nem nagyon fognak előállni azzal, hogy járnak.

    VálaszTörlés
  3. Miért titkolná, ha igaz lenne? Az előző párjával már szakított, viszont eddig mindketten cáfolták. Szóval csak pletyka. Addig mindenképpen, amíg nem mondják az ellenkezőjét. Egyébkébt is, illik a másik kijelentését tiszteletben tartani, főleg, ha nem az a lépten-nyomon hazudozó típus.

    VálaszTörlés
  4. Látom te rajongó vagy :)
    Én nem hiszek a véletlenekben, és itt túl sok a véletlen (szakítások, az egyik spanyol médiaszemélyiség nyilatkozata, a ház Barcelonában). Azt hogy tagadják,hogy lenne köztük valami, nem meglepő. Több okból is.
    1. Akkor rájuk szállnának még jobban a fotósok
    2. Kicsit fura a 10 év korkülönbség, szerintem még ők sem tudják mit is akarnak egymástól, működni fog-e egyáltalán a dolog köztük
    3. Talán a korábbi párjaik miatt is

    Mindenki tagadni szokta először. (lásd Sergio-Lara)
    Ezért még nem mondanám, hogy hazudós lenne.

    VálaszTörlés

Te is szólj hozzá!