2011. január 12., szerda

Rafa Marquez megnősült

 
 
Másodszorra talán menni fog...Rafa Marquez, a Barcelona volt, a New York Red Bulls jelenlegi sztárfutballistája egyszer már próbálkozott a házassággal, ami nem hozott neki sikert, most viszont oltár elé vezette új kedvesét, Jaydy Michelt is.
 

 
Új élethez új feleség dukál...Rafa Marquez tavaly nyáron komoly döntést hozott, amikor hét, a Barcelonánál eltöltött év után váltott, és a New York Red Bull együtteséhez szerződött, most pedig a magánéletében is sorsdöntő változás történt: másodszor is oltár elé vezetett egy csinos hölgyet. A szerencsés ezúttal is egy honfitárs, a Mexikóban nagy népszerűségnek örvendő szupermodell, Jaydy Michel. 
A pár a Csendes-óceán partján található Manzanillóban tartotta az esküvőt, méghozzá viszonylag szűk körben, a családtagok és a legjobb barátok jelenlétében, különösebb rongyrázás nélkül. A 32 éves Marquez korábban Adriana Lavat színésznő férje volt, aki két gyermeket is szült neki, Jaydy pedig egy spanyol hírességgel, az énekes Alejandro Sanzzal járt, nekik is van egy közös csemetéjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!