2011. január 10., hétfő

Pszichoterapeuta kezelte Victoria Beckhamet a férje miatt

Egy interjúban Victoria Beckham elismerte, hogy pszichoterapeuta kezelte, miután David állítólagos félrelépéséről cikkeztek a lapok. A híresség a szakember segítségével megtalálta a belső egyensúlyt.



Victoria Beckham a külvilág felé mindig magabiztos, megingathatatlan nőnek mutatta magát, most viszont elárulta, hogy bizony, neki is segítségre volt szüksége nemrég. Amikor Davidet hírbe hozták egy másik lánnyal, a feleség boldog családi fotókon pózolt, mintha mi sem történt volna, miközben belül vívódott magában.. „Senkinek nem esik jól, ha bántó dolgokat írnak az újságok. És még ha azt is mondtam, hogy ezeket a cikkeket nem nézem meg, azért nem vagyok hülye” - mondta Victoria. A sztár most elárulta, hogy nagyon szenvedett, és hogy pszichoterapeutához járt, hogy a stresszt kezelni tudja.
Egy szó mint száz, a hírességnek szakember segítségére volt szüksége, hogy feldolgozza a dolgokat, és most azt reméli, hogy ezáltal megtalálja a belső egyensúlyt magában. „Nem tudom, hogy rendbe jöttem-e, vagy csak bebeszélem magamnak. Ezt nem David miatt teszem, benne vakon megbízom, otthon ugyanis rengeteget beszélgetünk” - mesélte Beckham asszony. A család most Angliába költözik egy időre, remélhetőleg a szülőhazában normalizálódik a helyzet, és Victoria is a régi önmaga lesz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!