2011. január 10., hétfő

Érvénytelen Ronaldo kisfiának szerződése

Portugál jogászok állítják, hogy érvénytelen az a szerződés, amelyben Cristiano Ronaldo fiának édesanyja lemond a gyermekéről. Ha a diáklány Portugáliában indít pert a focista ellen, nyerni fog.






Emlékezetes, hogy Cristiano Ronaldo a 2010-es foci-vb idején jelentette be, hogy édesapa lett. Azóta már kiderült, hogy egy 20 éves brit diáklányt szült neki egy kisfiút június 17-én – a baba egy egy éjszakás kaland során fogant –, és a lány közel 4 milliárd forint ellenében lemondott anyai jogairól, a gyermek egyedüli felügyeleti joga a portugál focistát illeti. Ám Cristiano Ronaldo Juniort nem a labdarúgó és annak orosz barátnője, Irina Sajk neveli, hanem a futballista édesanyja, Dolores és lányai.
Ám az elmúlt fél év során nem hagyta nyugodni a döntés a fiatal édesanyát, mindenképpen látni akarja gyermekét, sőt, el szeretne állni a szerződéstől. Mert ugyan gazdag lett, de titkáról nem beszélhet senkivel, ezért nagyon magányos lett. Másfelől a gyermeke is hiányzik neki.


Portugál jogi szakértők azt állítják, hogy a portugál jogrendszer szerint érvénytelen az effajta szerződést, egy anyának mindenképpen joga van a gyermekéhez. Mivel Ronaldo és a kisfia is portugál állampolgár, a lány számára nem lenne reménytelen ott pert indítani a gyermek visszaszerzése érdekében.

– Igaz, hogy a gyermek anyja mindent tudott, amikor aláírta a papírokat és felelőssége teljes tudatában döntött így, mégis hiányzik neki a kisfiú – mondta Ronaldo egy közeli ismerőse. – És legyünk őszinték, egy gyereknek szüksége van az anyjára. Most még kicsi, bármit lehet mondani neki, de előbb-utóbb úgyis elkezd érdeklődni az igazi anyja iránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!