2011. január 14., péntek

És a pletykák továbbra is folytatódnak...



Shakira tizenegy év után szakított kedvesével, Antonio de la Ruával, és egy spanyol lap tudni véli, hogy Gerard Piqué miatt hagyta ott párját a 33 éves énekesnő.(Annak ellenére, hogy Piqué ezt nyomatékosan tagadta hétfőn.)

Piqué állítólag többször is randizott Shakirával


A Barcelona focistája rögvest cáfolta a híreket, de egy spanyol lap, az El Periodico de Catalunya tudni véli, hogy a fiatalok tavaly tavasz óta folytatnak viszonyt, akkor ismerkedtek össze, amikor a 2010-es vb hivatalos dala, a Waka Waka videoklipjét forgatták. Júliusban, a világbajnokság után az ibizai Hotel Atzaróban töltöttek egy éjszakát, s érdekes módon a spanyol labdarúgó és a kolumbiai énekes ugyanabban az öltözékben távozott a hétszobás szállóból, amiben érkezett. Egy hétvégét Tarregában, a Barcelonától alig száz kilométerre fekvő kisvárosban is eltöltöttek, de a barcelonai Raco d’en Cesc nevű belvárosi étteremben is látták őket együtt vacsorázni. Novemberi találkozásuknak szintén voltak szemtanúi: akkor Blanes környékén, a spanyol tengerparton sétálgattak együtt.

Shakira ismerősei állítják, a sokoldalú sztár tavaly augusztusban szakított párjával, de idáig titkolták a válás tényét. Az énekesnő döntése egyébként meglepő, ugyanis tavaly arról beszélt, hogy mielőbb szeretne gyereket szülni. Nem biztos, hogy a nála tíz évvel fiatalabb Piqué is erre vágyik...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!