2010. december 11., szombat

A vallásosságba menekül a gyönyörű énekesnő

Cheryl Cole már nem tud miben hinni, miután férje megcsalta és átesett egy súlyos betegségen is, így a hithez fordult. Az énekesnő a spirituális megvilágosodásban bízik.



 

Cheryl Cole 2011 Calendar

Ugyan voltak olyan nyilatkozatai Cheryl Cole-nak ebben az évben, hogy élvezi minden pillanatát, azért a végén csak rájött: ez volt élete legrosszabb éve. A Girls Aloud egykori, 27 éves énekesnője idén elvált a focista Ashley Cole-tól, miután kiderült, hogy több nővel is megcsalta. Pár hónappal később egy afrikai kirándulás során maláriát kapott, a hírek szerint élet-halál között lebegett.


Cheryl Cole most nem lát más lehetőséget, csak a vallásosságot. „Cherylben felébredt a spirituális oldala” – nyilatkozta az énekesnő egy ismerőse. „Iránymutatást vár a hittől. A kereszténység áll hozzá a legközelebb, de nyitott más vallások iránt is.” Cheryl édesanyja rendszeresen jár templomba, az énekesnő két legjobb barátja, a táncos Derek Hough gyakorlómormon, míg a Black Eyed Peas énekese, Will.I.Am a baptista vallás elkötelezett híve.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!