2010. december 11., szombat

Kisfiának ajánlotta bombagólját Ronaldo



Góllal, ráadásul nem is akármilyen bombagóllal ünnepelte meg Cristiano Ronaldo (25), hogy nyáron született kisfia, Cris­t­i­ano Junior életében először kilátogatott a mérkőzésére. 



 A Real Madrid portugál sztárjának vezérletével és a francia Karim Benzema (22) három találatának köszönhetően 4-0-ra verte a francia Auxerre-t szerdán, és az élen végzett a Bajnokok Ligája G csoportjában. Az aranylabdás csillag, miután a kapuba talált, szájába dugott hüvelykujjával cumizó mozdulatokat imitált, így köszöntötte kisfiát.
– A gólörömeim szinte mindig a páromnak szólnak, most ezen egy kicsit változtattam – árulta el a gyereknek ajánlott találat után a madridiak kedvence, Cristiano Ronaldo.





A játékos édesanyjának ölében csücsülő Cristiano Junior valószínűleg fel sem fogta, hogy újabb sima győzelmével a Real Madrid könnyedén biztosította a helyét a BL nyolcaddöntőjében.
– Ugyan különösebb tétje már nem volt a mérkőzésnek, hiszen az eredménytől függetlenül csoportelsőként jutottunk tovább, de a Real Madrid mezében csak a győzelem az elfogadható, a körülményektől függetlenül – magyarázta a portugál szélső. – Presztízskérdés volt a siker, illetve legalább szereztünk egy szép estét az értünk szorítóknak. Jól futballoztunk, szép gólokat lőttünk, nyugodtan mondhatom, elégedett vagyok. 




1 megjegyzés:

Te is szólj hozzá!