2010. december 23., csütörtök

Rooney őrjöngve drukkolt a Barcának, de nem merte felhívni Ronaldót

Ritkán ajnározzák a híres labdarúgók a rivális klubokat, Wayne Rooney most mégis ezt tette egy brit lapban. A Manchester United csatárát a Barcelona játéka ejtette ámulatba.



Rooney és Ronaldo csapattársak voltak a ManU-ban



Az angol válogatott csatárának elismerését a novemberi Barcelona-Real Madrid váltotta ki, amelyen 5-0-ra nyertek a katalánok.


"A nappaliban néztem az El Clásicót és annyira tetszett a Barcelona játéka, hogy állva tapsoltam a góloknál" - mesélte lelkesen a Telegraphnak Wayne Rooney, akit többször szóba hoztak már a katalán sztárcsapattal.
"A legszebb játék volt, amit eddig labdarúgócsapattól láttam. Hihetetlen meccs volt. A feleségem, Coleen is bejött, hogy megnézze miért üvöltözök. A Real Madrid játékosainak arcán látszott a rémület, nem tudtak mit kezdeni a labdával, amikor náluk volt."
Rooney korábbi csapattársa, Cristiano Ronaldo is pályán volt a Real Madridban, de semmit sem tudott kezdeni az ellenféllel: "Nagy volt a kísértés, hogy felhívjam őt, de biztosan nem vette volna fel, mert közvetlenül egy ilyen meccs után nagyon nehéz bármit is mondani."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!