2010. november 16., kedd

Mégsem adott pénzt a nagyiszexért Rooney



Bár ez a hír már vagy két hónapos, de tessék:
Forrás: Bors

A halálos ágyából küldött levelet a rákbeteg Patricia Tierney az angol válogatott labdarúgó Wayne Rooney feleségének, Coleen-nek, s abban közölte az 56 éves nagymama, hogy sohasem feküdt le a férjével. 





Néhány hete a 25 éves Wayne Rooney kínos ügybe keveredett, amikor brit lapok megszellőztették, hogy hétszer is lefeküdt a hivatásos prostituált Jennifer Thompsonnal, miközben a csatár felesége, Coleen várandós volt. Akkor több angol lap szinte mellesleg jegyezte meg, hogy a Manchester United bővérű futballistája 2002-ben 45 fontért (16 ezer forint) ágyba vitte Patricia Tierney-t is.
Nos, az 56 éves angol nagymama a halálán van, áttétes rákja következtében bélműtéten esett keresztül, s pár nap múlva a melleit is eltávolítják. A hölgy egyik leánya, a 34 éves ifjabb Patricia közreműködésével levelet írt Coleen-nek, amelyben megnyugtatta, sohasem létesített szexuális kapcsolatot a férjével.

– Ne higgyen a pletykáknak – írta Tierney asszony. – Való igaz, nyolc éve a liverpooli Diva nevű bordélyházban dolgoztam recepciósként, de soha senkivel, így az ön férjével sem vállaltam fizetett nemi aktust. A haldokló asszony üzent Rooney-nek. Utolsó kívánságként arra kérte, a játékos tegyen közzé egy kommünikét, amelyben tisztázza őt is a kellemetlen vádak alól. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!