2010. október 22., péntek

Olasz modellel jár Ronaldinho


Sara Tommasi nem ismeretlen a futballbarátok körében, ugyanis nem egy focistát elfogyasztott már. A modell most Ronaldinhóval alkot egy párt.



Ronaldinho messze túl van már topformáján, ami főleg annak köszönhető, hogy amikor a csúcson volt, nem tudott ellenállni a kísértésnek, bulizott, nőzött, teljesen kizsigerelte magát. Most a Milanban próbál újra magára találni, kisebb-nagyobb sikerrel. Kérdéses, hogy ebben a küzdelmében segítségére lesz-e új barátnője, a színészkarrierrel kacérkodó, amúgy aktképeket is vállaló modell, Sara Tommasi.
A pár még a nyáron, Horvátországban jött össze, de csak most derült fény kapcsolatukra, miután egy olasz lap leközölt róluk egy közös, intim fotót. Lehet, hogy Sara segítségére lesz a brazil focistának abban, hogy újra felépítse karrierjét, ugyanis jártas a futballban, nem egy labdarúgónak elcsavarta már a fejét: többek között Filippo Inzaghival, Valon Behramival és Alberto Aquilanival is járt már. Bár lehet, hogy éppen az ellenkezője igaz, ugyanis vele kapcsolatban minden focistáról már csak múlt időben beszélhetünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!