2010. október 24., vasárnap

Limitált Ronaldo-óra a Time Force-tól



Cristiano Ronaldo nevével fémjelezett órát dob piacra a Time Force. A sorszámozott óra limitált példányszámban lesz kapható. 




Napjaink egyik legjobb és legdrágább labdarúgója, a Real Madrid aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo a világsajtóban ismét címlapra került!


Eddig szenzációs játéka, kalandos nőügyei adtak okot erre, most pedig a nevét viselő fantasztikus órakollekció. És bizony joggal, hiszen a kimagasló teljesítményre mindenhol felfigyelnek, legyen az akár a stadionok füves pályája, vagy a neki nemet ritkán mondó gyengébbik nem, vagy akár a divatórák világa. 



A minőségi divatóráiról közismert és népszerű TIME FORCE, Cristiano Ronaldo nevével fémjelzett limitált modellje egyedi megjelenésével remekül adja vissza a focista karakterét és férfias külsejét. A nem éppen hétköznapi formájú 10 Bar-ig fokozottan vízálló nemesacél tokba, zónaidős chronograph szerkezet került. A hatást még fokozza a korona és gombok baloldalon történő elhelyezése, valamint a stopper 24 órás megjelenítése. A rajongóknak külön örömhír, hogy a sorszámozott óra egyedi formatervezett díszdobozán valamint az óra hátlapján a focista aláírása is megtalálható.

Egy másik Time Force-os reklámban Elsa Patakyval



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!