2010. október 20., szerda

Ex WAG-ok főszerepben a Sanremó-i Fesztiválon







Két hete bejelentették hivatalosan is, hogy az olaszok legnagyobb fesztiváljának, a Sanremo 2011-nek Gianni Morandi mellett két Olaszországban rendkívül híres és szép műsorvezetőnője lesz: az ex focistabarátnők, Elisabetta Canalis és Belen Rodriguez.

Elisabetta Canalis, aki most George Clooney kedvese, de több focistát is "elfogyasztott", többek közt a brazil Reginaldo-t, és az olaszok nagy macsójával Christian Vierivel is kapcsolata volt. Idén nyáron Elisabetta  neve is belekeveredett a milánói luxusprosti-ügybe, és egy francia prosti elmondta, hogy Canalissal kokainozott az egyik night clubban.

Elisabetta a brazil focistával, Reginaldoval is járt egy darabig


Canalis az olasz Christian Vierivel


A cseppet sem szégyenlős showgirl, Belen Rodriguez pedig az olasz válogatott legszexibbjével, a drogbotrányba is keveredett AS Roma csatárjával Marco Borrielloval járt egy darabig. (Marco akkoriban az AC Milanban játszott, és egy  ellenőrzés során drogot találtak a vérében. 2007-ben pár hónapra el is tiltották.)


Marco és Belen

A „felépülésben" nagy szerepe volt Belen Rodrigueznek, aki azzal zsarolta meg a focistát, hogy ha nem teszi le a drogot, akkor elhagyja őt, igaz, az argentin modell máshonnan közelítette meg a problémát. „Amikor kokainozott, pocsékul teljesített az ágyban, és mivel ez egyre többször fordult elő vele, ezért megmondtam neki, hogy ha nem fejezi be, akkor már csomagolhat is". Nem is csoda, hogy a tehetséges támadó inkább Belen Rodriguezt választotta.
Az akkor még ismeretlen Belennek a Marcóval való kapcsolata hozta meg a népszerűséget és az ismetséget Olaszországban.



A pár nagy publicitást kapott. Nyaralásaikon készült képeik már-már szoftpornónak is beillettek


Szépen éltek, míg a modell megismerkedett a tévés Fabrizio Coronaval, aki meg is kérte a lány kezét, így a nő elhagyta a csatárt.

Belen Fabrizio Coronával él viharos kapcsolatban. Kapcsolatukról rengeteget cikkeznek a bulvárlapokban. Legutóbb idén tavasszal keveredtek bortányba, amikor egy nyaralás során a tengerparton a paparazzik szeme (és lencséje) láttára szeretkeztek.


Marcót nagyon megviselte a csúnya szakítás, de már túl van rajta, olyannyira, hogy több barátnőt is elfogyasztott, míg Belen azóta többször is szakított Coronával. Legutóbb idén nyáron. Fel is röppent a hír, hogy újra összejön Borriello-val, azonban a focista elmondta, hogy nincsen szándékában felújítani kapcsolatát exével másfél év elteltével sem.
Állítólag a Canaslis-botrányba Belen neve is felmerült. Egy hónapja pedig a Sanremo 2011 szervezői bejelentették, hogy csak akkor lehet Belen a műsorvezető, ha drogtesztnek veti magát alá.

1 megjegyzés:

Te is szólj hozzá!