2010. szeptember 25., szombat

Stephen Ireland ízléstelen lakásán gúnyolódnak az angolok



Anglia legízléstelenebb házának nevezték a bulvárlapok Stephen Ireland villáját. Az Aston Villa ír játékosa valóban giccses dolgokkal rendezte be az otthonát, a képeket látva csak a pénz számított.






Örök igazság, hogy a sok pénzzel nem jár együtt automatikusan a jó ízlés, sőt... Stephen Ireland, az Aston Villa labdarúgója egy magazint beengedett a lakásába, és a képeket szinte minden valamire való bulvárlap is leközölte, hozzátéve, hogy a lakás nyugodtan pályázhatna az Anglia leggiccsesebb háza címre. A szakértők szerint elképesztő, hogy milyen ízléstelenül rendezte be a villát a házaspár, és minden szobában az látszik, hogy csak arra törekedtek, minél több pénzbe kerüljön a berendezés. Döbbenetes hatást kelt az a több méteres akvárium, amely a nappalit díszíti, és amit bármelyik állatkert megirigyelhetne, ennél csak az előtte álló, Ireland feliratú biliárdasztal borzalmasabb.





A lakásban a bársony dominál, még oda is jutott, ahová nem kellett volna, a kutya miatt például egyáltalán nem garantált, hogy az ülőgarnitúra túlél pár hónapot.






A pár ötéves kislánya is elképesztő szobácskában lakik, az még hagyján, hogy a falakat hatalmas mesefigurás festmények díszítik, de a csupa rózsaszín felület valószínűleg nyomasztóan hat a gyerekre.



A feleség cipős szekrényében természetesen száznál is több pár sorakozik, a bárszekrény pedig olyan elegáns, hogy alig merne az ember hozzányúlni.






Nemrég ugyanilyen giccses autóval lepte meg nejét a labdarúgó, hát a lakás most ezen is túltett.






Forrás: bulvarsport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!