2010. július 3., szombat

Beteges rágalom áldozata Gerrard

Leleplezte a The Sun, hogy szemernyi igazság sincs abban a közszájon forgó pletykának, miszerint a világbajnokság előtt Steven Gerrard szexbotrányba keveredett, és a csapat emiatt szerepelt volna le a tornán.

Az angol fociban lassan mindennapossá válnak a szexbotrányok. A legújabb főszereplő az eddig „csak” kocsmai bunyója miatt lejáratott Steven Gerrard, akiről valamelyik „jóhiszemű” felebarátja a csúfos világbajnoki leszereplés után azt kezdte el híresztelni, hogy teherbe ejtette felesége, Alex Curran 16 éves húgát a torna előtt.


Gerrard és felesége, Alex Curran


A pletyka gyorsan terjedt az országban, amely szerint az angol válogatott azért szerepelt olyan gyatrán a tornán, mert a futballistákat megosztotta Gerrard viselkedése. Állítólag John Terry megharagudott a liverpooli középpályásra, hogy ő a botrány ellenére csapatkapitány maradhatott, és a játékoskeret két táborra szakadt.
A történettel azonban akad egy igencsak figyelmen kívül nem hagyható tény: mégpedig az, hogy Gerrard feleségének nincs húga.

A The Sun pénteken jött elő a sztorival, megerősítve, hogy a híresztelésnek semmilyen valóságalapja nincsen. A bulvárlap arról is beszámolt, sokan azzal vádolták meg, hogy szándékosan visszatartja a kényes információikat, de az újság elárulta, egyszerűen azért nem írtak róla, mert az egész egy hazugság.

– A játékosok nem dőltek be egy ilyen nyilvánvaló rágalomnak, amely egyébként az ő fülükbe is eljutott – árulta el a lapnak a válogatott egyik bennfentese.
– Ha bárki csak egy kicsit is utánanézett a tényeknek, tudhatta, nem igaz a Gerrarddal kapcsolatos rosszindulatú pletyka. A futballisták között éppen ezért nem is volt semmilyen összetűzés.


Gerrard a londoni reptéren, hazatérve a Dél-afrikai vb-ről



Forrás: Bors

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!