2010. június 29., kedd

Donovan üzent exének (?): Szeretlek, Bianca



Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának továbbjutását érő gól szerzője, Landon Donovan magánélete is rendeződni látszik. A csatár a lefújást követően az egyik tv-társaságnak rendkívül elérzékenyülten nyilatkozott, és az interjú végén annyit mondott a kamerába: "Szeretlek, Bianca".




A játékos feleségét Bianca Kajlichnak hívják, ám a több népszerű sorozatban is szereplő színésznő és Donovan viszonya az elmúlt időszakban megromlott, és a válás lehetősége is felmerült, így a támadó mondata lázba hozta az amerikai bulvársajtót.
A pár még 2006-ban házasodott össze, de tavaly szétköltöztek, és úgy tűnt, hogy elválnak.


Az esküvőjük

Mindezt Donovan nem nagyon rázta meg, többször is elmondta, hogy a válás nem jelentett traumát számára, sőt, kifejezetten segített abban, hogy kiegyensúlyozottabb legyen.
Donovanék december óta külön élnek, de még nem váltak el, így sokakban felmerült, hogy a játékos és a színésznő kapcsolata ismét rendbe jöhet.Igen ám, de gy angol bulvárlap értesülései szerint Angliában egy nő azt állítja, hogy születendő gyermekének Donovan az apja. A játékos annyit elismert, hogy a vébé alatt hozzá is eljutott a hír: amennyiben szükséges, vállalni fogja a felelősséget, és megfelelő támogatást nyújt a gyermeknek.


Ennél többet azonban nem volt hajlandó elárulni az esetről.


Bianca egyébként a már nálunk is vetített sorozat, az Egy kapcsolat szabályai című produkció főszereplője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!