2010. március 10., szerda

Ronaldo újra apa lett



Harmadszor is apa lett Ronaldo, a Corinthians kétszeres aranylabdás futballistája. A sztárcsatárnak ismét lánya született. Feleség és a baba is jól van, Ronaldo-nak most már csak arra kell figyelnie, hogy a pályán is a lehető legtöbbször találjon kapuba. 




A magánéletéről sokszor legalább annyit lehetett tudni, mint a pályán elért eredményeiről. 1999 áprilisában megnősült, felesége Milene Domingues volt. A házasság négy év után válással végződött. Házasságukból 2000-ben egy fiú született, Ronald. 2005-ben Ronaldo eljegyezte Daniela Cicarelli-t, a korábbi brazil modellt, az MTV munkatársát, aki terhes lett, de elvetélt. Kapcsolatuk három hónap múlva szakítással zárult. Következő hódítása a brazil szupermodell, Raica Oliveira volt, akivel 2006 decemberében ismerkedett meg, de ez sem bizonyult tartósnak.
2008 karácsonyán született meg első lánya, Maria Sofia. Ronaldo ekkor már ismét nős volt, felesége és gyermekének anyja Bia Anthony volt. Az asszony most életet adott második közös gyermeküknek is. A baba a Sao Pauló-i Albert Einstein kórházban született és a Maria Alice nevet kapta.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!