2010. február 18., csütörtök

Újabb szexbotrány: Ashley Cole a csapat szállodájában lépett félre




Az ember csak kapkodja a fejét Ashley Cole szexkalandjai hallatán. Nem elég, hogy tavaly megcsalta a feleségét, hogy meztelen képeket küldött magáról egy modellnek, most egy titkárnővel lépett félre, ráadásul a Chelsea csapatszállásán.

Valami lehet a levegőben a Chelsea-nél, hiszen a labdarúgók nem bírnak magukkal és a vérükkel. John Terry félrelépése már lezárult, a felesége megbocsátott, most viszont a csapattárs, Ashley Cole keveredett szexbotrányba. A védőről egy éve már kiderült, hogy megcsalta a feleségét, néhány nappal ezelőtt pedig az, hogy meztelen képeket küldött magáról egy Sonia nevű modellnek.


Sonia (balra) 



Még el sem ültek a hullámok, és máris itt az újabb mocskos ügy: a labdarúgó egy 30 éves titkárnővel bújt ágyba, ráadásul a csapat szállodájába vitte őt.


Vicki Gough titkárnő, Ashley állítólagos újabb szeretője


A szőke hölgy a Sun című bulvárlapnak elmondta, hogy Cole annyira félt a lebukástól, hogy az együttlétük alatt hangosan bömböltette a tévét, így akarta elkerülni, hogy a szomszéd szobában lakó csapattárs (éppen John Terry volt) meghallja a gyanús hangokat. A nő több erotikus tartalmú sms-ről is beszélt, és állítólag ő is kapott fotókat Cole intim testrészéről. Annak idején a feleség, Cheryl megbocsátott a férjének, és hazugnak nevezete az állítólagos szeretőt, most viszont már aligha lehet kimagyarázni a mocskos szexaffért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!