2010. február 4., csütörtök

Terry szeretőjét további három Chelsea-játékossal hozták hírbe


     
Wayne Bridge-en és John Terryn kívül állítólag további három Chelsea-játékossal volt viszonya Vanessa Perroncelnek. Egy közelálló részleteket is elárult, de a hölgy egyelőre mindent tagad.




Vanessa Perroncel, úgy tűnik igazi Chelsea rajongó. A francia modell azonban különleges módon mutatja ki az érzelmeit, az a hír járja ugyanis, hogy barátja, Wayne Bridge és szeretője John Terry mellett további három, a kékeknél játszó labdarúgóval volt viszonya. A hölgy egyik közeli barátja árulkodott arról, hogy korábban Adrian Mutu, Eidur Gudjohnsen és egy másik titokzatos játékos is ágyba bújt Vanessával.
A lány állítólag 2003-ban a csapat egyik kedvenc helyén, az Elysium nevű éjszakai bárban találkozott az izlandi Gudjohnsennel, és a háromgyermekes apuka akkor együtt töltötte vele az éjszakát. Mutuval is közel kerültek egymáshoz, amikor a focista 2004-ben héthónapos eltiltását töltötte kokainhasználat miatt. A román játékos 2001-ben nősült, két év múlva elvált a feleségétől, és a jelek szerint Vanessával vigasztalódott. Az ötödik játékos nevét egyelőre titok fedi, de a brit bulvárújságírókat ismerve ez nem sokáig lesz így. Eközben Perroncel mindent tagad, elmondása szerint minden Chelsea-játékost ismert, amikor pincérnőként dolgozott az Elysiumban, de nem volt viszonya velük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!