2010. február 13., szombat

Nem kellett a tűzpiros Ferrari a Walcott barátnőjének

Az Arsenal csatára tavaly novemberben 140 ezer fontos álomautóval lepte meg barátnőjét, aki vulgárisnak tartotta a Ferrari Californiát, és inkább visszaült a VB Beetle-jébe. Most Walcott használja a 460 lóerős kocsit.


Theo Walcott novemberben 140 ezer fontos születésnapi ajándékkal lepte meg barátnőjét, Melanie Slade-et. A 460 lóerős Ferrari California megvásárlása nem tette tönkre az angol válogatott játékost, aki heti 60 ezer fontot keres az Arsenalnál.



A Sun kinyomozta, hogy az autót mostanában Walcott használja, Melanie pedig visszaült a Ferrari előtt használt VW Beetle-jébe, túl feltűnőnek tartja a személyre gyártott rendszámtáblával felszerelt Ferrarit.
Walcott barátnője úgy nyilatkozott, a lánynak már elsőre sem tetszett, hogy barátja ilyen sok pénzt költ rá, szerinte ekkora összeget (42 millió forint) autóra költeni pénzkidobás.
A gyógytornásznak tanuló Slade egy darabig használta a Ferrarit, de már a Beetle-t vezeti, mert szerinte kifejezetten kellemetlen az egyetemre bejárni egy luxusautóval, amire a vulgáris szót használta.




Forrás: deluxe, spotgeza

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!