2010. január 27., szerda

Ashley Cole és Cheryl Tweedy esküvője



Félmillió fontot, vagyis több mint 203 millió forintot költött káprázatos esküvőjére a futballista Ashley Cole. A brit focista július 15-én vezette oltár elé a legnépszerűbb angol lánycsapat, a Girls Aloud egyik énekesét, Cheryl Tweedy-t.
Az ünnepségre körülbelül 500 meghívott érkezett, akik között szép számmal akadtak sztárok és elismert sportolók. Az akkor 23 éves menyasszony a pazar esküvőt szerelme csapattársának, David Beckham feleségének segítségével szervezte meg. Így nem csoda, hogy Victoria Beckham ízlését tükrözte még Cheryl Tweedy ruhája is, amelyet a Spice Girls egykori énekesnőjének kedvenc divatkreátora, Roberto Cavalli tervezett. A dúsgazdag párnak persze nem okozott nehézséget a világ egyik legdrágább tervezőjét felkérni a gyémánttal díszített, krémszínű selyem menyasszonyi ruha elkészítéséhez, amelyért végül nem kevesebb mint 110 ezer fontot, vagyis körülbelül 45 millió forintot fizettek.


Cheryl menyasszonyi ruhájában



A pár persze nem csak meseszép ruhában készült kimondani és megünnepelni a boldogító igent, hanem mesebeli környezetet is kívántak a nagy napra. Ennek megfelelően a menyasszony díszes, fehér hintón érkezett, amelyet négy, szintén fehér ló húzott.



A szertartás





Cheryl és Girls Aloud-os koszorúslányai


Az ifjú pár


A vendégsereg a fényűző Wrotham kastély parkjában felállított sátorban fogyasztotta el a vacsorát, amelyet az Elton John által is kedvelt Rhubarb Food Design készített el. Az esküvői tortát a pár magától a királyi cukrásztól, Eric Lanlardtól rendelte.


A parti helyszíne




Az éjszaka folyamán Chery ruhát váltott, egy egy csillogó Cavalli kreációt vett fel.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!