2010. január 21., csütörtök

Joe Cole és Carly Zucker esküvője




Joe Cole és Carly Zucker már hivatalosan is egy pár. A Chelsea 27 éves sztárja a 2009 júniusában vette feleségül 24 esztendős fitnesszedző barátnőjét, méghozzá nagyanyja gyűrűjében. "Nem igazán érdekel a pénz, az előző életemben talán hippi lehettem, ezért választottam a nagymamám gyűrűjét, aki mindig sokat segített a karrieremben. Sajnos 4 éve elvesztettük őt, ezért is fontos számomra, hogy az ő gyűrűjével állhattam az oltár elé" - nyilatkozta Cole.
Carly Zucker is megszólalt a lagzi után, bár igazán megtarthatta volna magának, hogy a nevetés fojtogatta a pap színe előtt. "Nem vagyok túl komoly személyiség, sajnálom" - mondta, majd elárulta azt is, hogy nem tervezi visszatérését a munkahelyére, mert az ott általa elszenvedett stressz korábban rossz hatással volt férje karrierjére. Inkább éli a futballistafeleségek szokásos életét helyette.
Az ifjú pár a londoni Chelsea Royal Hospitalban tartották az esküvőt, ahová több sztárfocista, többek közt John Terry és Frank Lampard is meghívót kapott.


Chelsea Royal Hospital



John Terry és felesége is a meghívottak között volt


Carly Oscar de la Renta ruhát választott a nagy alkalomra.


Az ifjú pár


Az esküvő fényképeinek jogát a Hello magazin vette meg.


Az ifjú pár a magazin címlapján



Az első tánc

A torta





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!