2010. május 20., csütörtök

Szexi képek készültek Schweinsteiger barátnőjéről

 
 
Szexis fotókon pózol Sarah Brandner az egyik férfimagazinban. Bastian Schweinsteiger barátnője a lapban elárulja azt is, hogy az igazi férfiakat szereti.
 
 
 
 
A Bayern München egyik kulcsemberét, Bastian Schweinsteigert nagyon sokan szeretik, de a fiatal játékosnak sok irigye is van a barátnője miatt. Tény, hogy Sarah Brandner valóban csinos lány, és így a média kereszttüzében is van rendszeresen, sőt egyszer-egyszer egy magazinban is megjelennek a fotói. A GQ magazin valószínűleg a közelgő labdarúgó-világbajnokság miatt választotta ki a modellt a legújabb szám borítójára, és a férfiak legnagyobb örömére Sarah-ról rendkívül szexi képek készültek.
 
 
 
 A lány magáról is beszélt, és elárulta, hogy milyen típusú férfiakat kedvel. "Nem szeretem a puhány alakokat, egy férfi legyen igazi férfi! Nem tudom elképzelni, hogy olyan emberrel éljek együtt, aki több időt tölt reggelente a fürdőszobában, mint én. A modellek sem jönnek be nekem, az én zsánerem néhány kilóval nehezebb" - mondta Sarah. Ezek után már nem nehéz elképzelni, hogy Schweini milyen típusú férfi. A barátnő egyébként rendszeresen megjelenik a stadionokban, de utálja, ha a kamerák mutogatják, egy hónap múlva pedig azt tervezi, hogy Dél-Afrikában szurkol kedvesének a vb helyszínén. 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!