2010. május 25., kedd

A vakmerő Messi elcsábítaná Cheryl Cole-t

 

Érdekes nyilatkozatot tett Lionel Messi. A világbajnokságra készülő támadó át akarja csábítani Cheryl Cole-t az argentin válogatotthoz. A támadó tudja, hogy Ashley Cole felesége a férj félrelépése miatt most dühös, így felajánlotta neki, hogy a vb-n szurkoljon Argentínának.
 
 
 
 
Lionel Messit eddig egy szerény, visszafogott fiúnak ismerte meg a közvélemény, de a legutóbbi nyilatkozatával bebizonyította, hogy ő aztán tudja, mitől döglik a légy. A Barcelona zsenije a világbajnokság előtt pikáns ajánlatot tett a rivális angol válogatott egyik futballistafeleségének. A Chelsea-ben játszó Ashley Cole megcsalt nejét Cheryl Cole-t arra biztatja napjaink legjobb játékosa, hogy a tornán szurkoljon nekik. "Nem tudom, vajon Cheryl az angoloknak drukkol-e a vb-n, de el tudom képzelni, hogy e pillanatban egy kicsit elege van a játékosokból.
Ha egy új nemzetet választ magának, akkor máris itt van Argentína. Mi játsszuk a legszebb futballt, a legvonzóbb játékosaink vannak, ráadásul az argentin férfiak tudják, hogyan bánjanak egy nővel" - mondta Messi, aki hozzátette, hogy a hölgynek tangózni is meg kellene tanulnia, és közöttük számos jelölt lenne, aki segítene neki.
 
 Cheryl még Ashleyvel
 
 
Elég merész ajánlat ez az apró termetű zsenitől, és vélhetően Ashley Cole nem nézi jó szemmel az ilyenfajta bókokat. Persze az is lehet, hogy Cheryl dacból elfogadja Messi ajánlatát, a csalfa férjétől ugyanis már biztos, hogy elválik, és akkor más szórakozás után nézhet a nyáron.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!