2011. március 28., hétfő

Továbbírom a Futballsztárok magánéletét

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a tavaly útjára indított blogom napokon belül költözik, a jövőben a Focivilág/Global Soccer szerkesztőségéhez tartozó Futballsztárok magánéletén olvashatjátok anyagaimat xalexax néven.
Nem titok, hogy tavaly az ő példájuk alapján kaptam kedvet ahhoz, hogy hasonló oldalt indítsak, amely nektek köszönhetően rövid idő alatt rendkívül kedvelt és olvasott lett. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy a jövőben az ő csapatukat erősítem tovább, igazi wagbloggerként.
Ez pedig garancia arra, hogy a jövőben sem maradtok le semmiről, ott leszünk minden rendezvényen, partin, divatbemutatón, koncerten, társadalmi eseményen, ahol csak a világklasszisok megjelennek. Újabb futballsztárok párját, gyermekeit, családját ismerhetitek meg. A korábbinál is többet olvashattok majd a divat, a zene és a showbiznisz világából, de jóval több képet és videót találtok majd az oldalon, amely rövidesen tovább bővül, hogy még több információt adjon elsősorban azoknak a lányoknak, nőknek, akik szeretik a focit.
Sok további meglepetést tartogatunk nektek, úgyhogy bízom benne, hogy a jövőben is ugyanilyen érdeklődéssel, figyelemmel követitek immár a Futballsztárok magánéletét.

Köszönöm: xalexax

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!