2011. február 15., kedd

Irina David Lettermannál

Irina Shayk modellkarrierje igencsak fellendülni látszik, mióta Cristiano Ronaldóval jár. A Sports Illustrated folyóirat 2011-es híres bikinis kiadásának címlapjára is ő került nemrégiben. 


 A címlapfotón Irina egy Elizabeth Southwood által tervezett bikiniben pózol – a rózsaszín-sárga fürdőruha push up felsőrésze nagyon szépen kiemeli az orosz modell dekoltázsát. Irina már ötször szerepelt a magazinban - ő egyébként az első orosz származású modell, aki felkerült a magazin címlapjára.


 
Minden évben nagy titok övezi, ki kerül a Sports Illustrated Swimsuit magazin címlapjára.Így volt ez idén is: a Hawaii forgatáson tíz gyönyörű modell versengett a címlapfotóért, köztük Irina Shayk is.



„Az utolsó pillanatig senki sem tudta, kit választanak ki a magazin címlapjára. Mikor megláttam magamról a képet, majdnem elájultam. Alig hittem el, hogy sikerült" - vallotta a 25 éves modell.


A magazint elsőként David Letterman show-jában mutatták be hétfőn este.

 Irina tegnap este New Yorkban



Irinát egyébként elkísérte a showra kedvese, Cristiano Ronaldo is.




Ronaldót egyébként a tegnapi nap folyamán még lefényképezték New Yorkban, amint elhagyja a híres divatház, a Gucci butikját:





Néhány kép a Sports Illustratedből Irináról:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!