2011. február 28., hétfő

Cristiano Ronaldo nősül, és lehet, hogy újra apuka lesz

Forrás: hír24

A brit lapok szerint a focisztár Valentin-napon kérte meg modell barátnője kezét – és a hölgy állítólag terhes. 

 

A News of the World beszámolója szerint Ronaldo vörös rózsák kíséretében, térdre ereszkedve kérte meg az orosz szépség, Irina Shayk kezét. A lap néhány családi barátot is megszólaltatott – természetesen mindenki nagyon örül a fiatalok boldogságának, Shayk pedig büszkén mutogatja a párjától kapott, kisebb sziklának is beillő gyémántgyűrűt.
Az eljegyzés hírére persze azonnal beindultak a találgatások is, a portugál Correio da Manha pedig kiszúrt valamit a modell egyik fotóján, amit akár gömbölyödő pocaknak is nézhetünk. A terhesség körüli pletykákat az ismerősök nyilatkozatai is táplálták az utóbbi időben: Ronaldo állítólag imád apának lenni, a focista kisfiának megszületése pedig „felébresztette Irinában az anyai érzéseket”.




Cristiano Ronaldónak egy ismeretlen hölgy szült gyermeket tavaly júniusban – Cristiano Ronaldo Jr-t a focista édesanyja, Dolores közreműködésével neveli Portugáliában. Shayk esetleges terhességével kapcsolatban a modell ügynöke nem kívánt nyilatkozni – de nem is tagadta egyértelműen a pletykát.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!