2011. január 4., kedd

Ronaldo és Irina nyaralnak



Cristiano Ronaldo, és kedvese, Irina Shayk jelenleg a Maldív-szigeteken töltik vakációjukat.





Eközben váratlan fordulat állt be Cristiano Ronaldo gyermekének ügyében: brit lapértesülések szerint az ifjú anyuka, akinek a nyáron a futballista jelentős összeget fizetett, hogy mondjon le a piciről, időközben meggondolta magát, és most már visszakérné. 
A Daily Mirror értesülései szerint az az anyuka, akinek még júliusban Ronaldo állítólag 10 millió fontot (3,2 milliárd forintot) fizetett, hogy megtarthassa közös gyermeküket, és szerződést íratott vele alá, melynek értelmében az ifjú hölgy semmit nem mondhat el a nyilvánosság előtt ebből, most visszakérné a picit. A lap úgy tudja, a leányzó többször beszélt mostanában telefonon a futballsztárral, és sírva könyörgött neki, hogy adja vissza a bébit, akit Ronaldo mamája, Dolores nevel. 
Közben egyébként új verzió látott napvilágot a kicsi anyukájáról: először az a hír járta, hogy egy amerikai nőről van szó, aztán egy béranyáról cikkeztek, majd egy Los Angeles-i pincérnőről, a legújabb fejlemények alapján azonban a kis Ronnie Junior egy egyéjszakás kaland „következménye” egy 20 éves brit egyetemistával. A diáklány a Mirror szerint kész lenne visszafizetni a fent említett összeget.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!