2011. január 31., hétfő

Robben fojtogatta Müllert

 
 
Hiába a fényes diadal a Werder Bremen otthonában, mégsem felhőtlenül ért véget a Bayern München legutóbbi bajnoki mérkőzése. A lefújás után Arjen Robben és Thomas Müller összeszólalkozott, a felvételek tanúsága szerint a holland fojtogatni kezdte csapattársát.
 
 
 

 
Úgy tűnik, a Bayern Münchennél akkor is van miről beszélni, amikor sikert ér el a csapat. Bár a bajorok a Bundesliga legutóbbi fordulójában 3-1-re győztek a Werder Bremen otthonában, szó sincs arról, hogy minden rendben lenne a klub háza táján. A lefújást követően ugyanis Arjen Robben és Thomas Müller majdnem összeverekedett egymással a pályán, a holland klasszis finoman fojtogatni kezdte csapattársát, bár utána szerencsére hamar lenyugodtak a felek. 
A dolog hátterében egy, a meccsen megítélt szabadrúgás állt, melyet Müller is szívesen elvégzett volna, de végül Robben harcolta ki magának a jogot, és ezt az ifjú német heves gesztikulálással „honorálta”. Az üggyel kapcsolatban Müller nem nyilatkozott, Robben pedig annyit mondott, hogy ilyen esetben lehet vitatkozni, de azért van egy bizonyos határ. Vajon a fojtogatás még ezen belül van?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!