2011. január 21., péntek

A pelenkacsere sem derogál a világsztárnak

Először beszélt az apaságról Cristiano Ronaldo. A Real Madrid sztárja úgy érzi, felelősségteljesebbé tette kisfia születése, akár pelenkát is cserél, éjszaka azonban nem kel fel a kicsihez.


A világ legjobban kereső focistája, az évi tízmillió fontot, azaz 3,2milliárd forintot kasszírozó Cristiano Ronaldo fél év hallgatás után megtörte a csendet, és a Marca című spanyol lapnak mesélt arról, hogyan változtatta meg az életét a kisfia. A július 17-én, az Egyesült Államokban világra jött gyermeket a játékos édesanyja, az 55 éves Dolores Aveiro neveli, valamint két nővére, Katia (33) és Elma (35). Igaz, amikor otthon van, Ronaldo is igyekszik kivenni a részét a bébi körüli teendőkből. Persze csak olyan mértékben, hogy az ne menjen a futballkarrierje rovására.


A pelenkacsere sem derogál a világsztárnakA

– Az apasággal újfajta felelősséget ismertem meg – mondta a Real sztárja –, és határozottan jobban érzem tőle magam. Szeretem, amikor a dolgok jól mennek körülöttem: a családban, a csapatomnál, a baráti körömben. A biztos háttér mindennél fontosabb. Persze az apaságnak vannak kevésbé magasztos pillanatai is, ám azoktól sem ódzkodik.

– Ha úgy adódik, természetesen kicserélem a fiam pelenkáját. Nem a kedvenc elfoglaltságom, de megcsinálom. Éjszaka viszont nem én kelek fel hozzá, mert ahhoz, hogy formában maradjak a pályán, pihenésre van szükségem. Szeretném, ha futballista lenne belőle, örökösöm a pályán is, de nem fogom ráerőltetni. Az én fiam azt csinál majd, amit csak akar – folytatta Ronaldo, aki elárulta, azért biztató jelek már most akadnak Cristiano Jr. fociszeretetére.

– Nagyon jó alvó a kicsi, de édesanyám megfigyelte, hogy amikor meccset játszom, mindig felébred és addig sír, amíg csak gólt nem rúgok. S amikor betalálok, azonnal megnyugszik és visszaalszik.

S hogy mikor lesz végre a 24 éves orosz modell, Irina Shayk hivatalosan is mostohaanyukája a kisfiúnak?

– Egy nap. De ez még túl korai – mondta szűkszavúan a házassági terveiről a játékos.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!