2011. január 25., kedd

Higuain állítólagos barátnőjét színésztársával hozták össze

Soledad pár hónapja barna hajjal mutatkozik

Gonzalo Higuain szerelmi élete a kívülállók számára igencsak zavarosnak tűnhet. Egy időben pletykálták, hogy a focista összejött a híres argentin színésznő/modell Soledad Fandiñoval, azonban ezt mindkét fél tagadta.
Fandino kisasszony Argentínában különböző szappanoperák ismert szereplője, és a modellkedéssel is foglalkozó lány népszerűségét néhány éve tovább növelte, hogy szerepelt a helyi táncos-sztáros tv-műsorban.
A pár találkozgatásairól a nyáron szóltak először a hírek, ám miközben a szépséges Fandino Buenos Airesben dolgozott, a gólvágó ideje nagy részét Spanyolországban töltötte. Soledad egyébként egy nyári interjújában tagadta a viszonyt. "Vicces, hogy mások mindig többet tudnak, mint én magam"- nyilatkozta a színésznő. Egyébként Soledad a focista mexikói nyaralásán sem volt ott.
Azonban amikor nemrég Higuain megsérült, arról szóltak a hírek, hogy állítólagos kedvese (?) ápolgatja. Újabban viszont arról szól a fáma, hogy Soledad és színésztársa, Rodrigo De la Serna összejött egy forgatáson. Egyébként a színésznő ezt a románcot is tagadja.

Soledad és Rodrigo De la Serna

Úgyhogy most nem lettünk okosabbak.

1 megjegyzés:

Te is szólj hozzá!