2011. január 16., vasárnap

Csinos színésznő gyógyítgatja a világhírű focistát

Lesz mivel agyonütnie a gerincműtétje miatt hirtelen jött üres napjait Gonzalo Higuaín. A Real Madrid futballistája a felettébb csinos Soledad Fandinóval flörtöl.




José Mourinho, a Real Madrid futballcsapatának portugál mestere erősen jajong, hiszen minimum négy hónapra kidőlt a sorból argentin gólvágója, Gonzalo Higuaín. A labdarúgócsillagot nemrég a gerincével műtötte meg egy amerikai specialista Chicagóban. A pesszimistább vélemények szerint Higuaín még az ősz elején sem lesz hadrafogható, de ne tessenek őt félteni, mert "hozzáértő" kezekben gyógyulgat Argentínában.

A remek csatár azzal a Soledad Fandinóval él együtt, akit tavaly július végén, a dél-afrikai világbajnokságot követően ismert meg, mégpedig egy bowlingpályán. A golyógurigázás közben alaposan összemelegedtek, és bár Higuaín nem hajlandó beszélni új babájáról, azóta már látták őket együtt turbékolni egy mexikói szállodában.


A 28 éves Fandino kisasszony nemcsak televíziós darabokban, de - végzett színésznőként - színházi előadásokban szintén fellép, arról nem beszélve, hogy sztármodellként van elég munkája. Ráadásul a napokban megnyerte az argentin tévében rendezett "Dancing for a Dream" elnevezésű versenyt, azaz a táncművészetben szintén felettébb ügyes.

Egy biztos: ameddig Higuaín nem lesz egy kicsit jobban, táncolni aligha járnak el, mi több, a támadónak az ágyban vigyáznia kell frissen műtött gerincére...


1 megjegyzés:

Te is szólj hozzá!