2011. január 23., vasárnap

Ashley Cole szakított


Ashley Cole legújabb románca nem tartott tovább öt hétnél. A Chelsea játékosa a Playboyban is szerepelt Kayla Collinsszal járt együtt, de most hivatalosan is bejelentették, hogy szakítottak.


Minden brit bulvárlap beszámolt arról, hogy Ashley Cole új barátnőt talált magának. A Chelsea válogatott labdarúgója az egykori Playmate Kayla Collinsszal jött össze öt hete, de a pár közleménye szerint a kapcsolatnak máris vége lett. A héten az ismert rapper, P Diddy tartott egy bulit, amelyre mindketten hivatalosak voltak, majd az esemény után hivatalosan is bejelentették, hogy szakítanak. A közelállók szerint a parti során távol ültek egymástól az asztalnál, és Cole többet törődött a haverjaival, mint a lánnyal, végül Kayla könnyek között hagyta el a helyet.
A közleményben az áll, hogy a munkájuk és az egyéb elfoglaltságok miatt keveset tudtak találkozni, karácsonykor például a modellként dolgozó Kayla Amerikában volt, míg Ashleynek futballmeccse volt a szigetországban, és ez jellemezte a kapcsolatukat mindvégig. A labdarúgó a tévében figyelt fel a lányra, aki szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen című show angol változatában szerepelt, és bár mindkettőjük szerint kellemes napokat töltöttek együtt, a kapcsolatnak hamar vége lett.

Kayla úgy néz ki nem szomorkodott sokáig a focista miatt, a csütörtöki szakítást követően tegnap már új pasi oldalán mutatkozott, a The Only Way Is Essex című angol produkció sztárjával, Mark Wrighttal bulizott annak szülinapi partiján.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!