2010. október 10., vasárnap

Exneje is beszólt Lothar Matthäusnak



Bár a pénteki Eb-selejtezőn Bulgária a vezetésével nyert Walesben, Lothar Matthäus nem lehet elégedett. Csúnyán beszólt neki korábbi felesége, valamint a bolgár kormányfő is.



Lothar és Marijana

 
 
Marijana Kosztics, Lothar Matthäus harmadik felesége a volt férje rovására szórakozik. Olyan nyilatkozatokat tesz, amelyeknek az őt – szerinte – annak idején cserbenhagyó férfi biztosan nem örül.
– Lotharnak a szerelem elvette a józan eszét, s ezt az a kis számító nőcske csúnyán kihasználja – utalt Lilianára a 39 éves szoborszép szerb, akit annak idején nemcsak Matthäus munkája, hanem az ő butikja is Budapesthez kötötte.
– Ez a szerelem pontosan addig fog tartani, míg az „utódomnak” haszna lesz az ő férjecskéjéből – jósolja.


Liliana, aki miatt Lothar elhagyta feleségét
 
 
Időközben a korábban felszarvazott futballista és a nála 26 évvel fiatalabb neje újra kibékült, és úgy turbékolnak, mint a legszebb napjaikban.
Egyébként beszólt Loddarnak a bolgár kormányfő is. Bojko Boriszov, Bulgária miniszterelnöke nincs elájulva a nemzeti futballválogatott új kapitányától. Amikor ugyanis megkérdezték tőle, mit vár a német szakembertől, azt válaszolta:
– A legnagyobb siker, amit Herr Matthäus Bulgáriában elérhet, szerintem az, hogy itt találja meg az ötödik feleségét – pikírtkedett a politikus.
Ehhez képest a német edző győzelemmel mutatkozott be a bolgár válogatott kispadján péntek este. A szövetségi kapitány együttese Ivelin Popov remekbe szabott góljával nyert 1-0-ra Wales ellen idegenben, így megkezdte a felzárkózást, hiszen már nem nulla pontos az Eb-selejtezők G csoportjában.

 
 
Forrás: bors

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!