2010. szeptember 9., csütörtök

A prosti szülei kértek bocsánatot Wayne Rooney feleségétől

Talán Jennifer Thompsonnak nem kellett volna kinyitnia a száját, hogy többször is lefeküdt a focista Wayne Rooney-val, de ha már megtette, legalább az édesapja elgondolkodott és bocsánatot kért a megcsalt feleségtől.



Tovább dagad a botrány Angliában. A legújabb „áldozat” Wayne Rooney, aki többször is lefeküdt egy prostituálttal, amíg felesége, Coleen várandós volt kisfiúkkal. Jennifer Thompson ugyan gátlástalanul mesélte fűnek-fának, hogy miket és hol csinált az angol válogatott labdarúgóval, a szülei emberien viselkedtek és közleményben kértek bocsánatot a megcsalt feleségtől.



Jenny édesapjával és édesanyjával

„Nem tudtuk, hogy lányunk mivel keresi a kenyerét. Ő a lányunk, szeretjük, de ez nem jelenti azt, hogy egyetértünk a döntéseivel. Szeretnénk bocsánatot kérni Coleentól és a családjától” – áll az írásban.A Daily Mail utánanézett, ki is ez az ifjú hölgy valójában. Nos, bármennyire furcsa, a vadóc Jenny kifejezetten jómódú családból származik, édesapja igazgató egy olajipari cégnél. Szülei nagy reményeket fűztek hozzá, a legjobb iskolákba íratták be, de nem biztos, hogy ilyen "sikerekre" gondoltak az életében...Az egyik közösségi portálon egyébként Jenny ezt írja magáról: "Igazi családszerető ember vagyok. Semmi más nem tesz boldogabbá, mint a tudat, hogy nekem van a legjobb családom a világon." Nos, egyes hírek szerint további focistákat is nagyon "szeretett" néhány együttlét erejéig a szépség a közelmúltban, név szerint Danny Welbecket (MU), Joey Bartont (Newcastle), David Bentleyt (Tottenham) és Micah Richardsot (Manchester City), de ezekre a légyottokra egyelőre nincs semmi bizonyíték. Előkerült néhány fotó is Thompsonról, melyek egyikén az is látható, hogy a női nemet sem veti meg.




 Mindeközben Wayne Rooney Svájcból, az angolok Eb-selejtezőjéről hazatérve találkozott nejével, hogy megbeszéljék a jövőjüket. A Manchester United focistája elmondta: az eddig előkerült három nőn kívül nincs más titkolnivalója. Mintha ennyi nem lenne elég…


Forrás: bulvarsport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!