2010. augusztus 16., hétfő

Segélyből él a Beckham nővére

Forrás: Bors, DailyMail



Éhezik és munkanélküli segélyből próbálja fenntartani magát David Beckham nővére. Lyness Beckham hónapról hónapra él, néha csak heti egyszer jut meleg ételhez – írja a Sun.

Lynne Beckham


– David nagyon megdöbbent, amikor kiderült, hogy a nővére, Lynne segélyekből él. A házát annak idején ő vette nekik, és még akkor is támogatta a nővérét, amikor az börtönviselt társat választott magának – nyilatkozta a Sun című brit bulvárlapnak a testvérpár egyik jó barátja, aki nem érti, hogy süllyedhetett ilyen mélyre a világsztár közeli rokona.


David Beckham Lynne-nel, annak első férjével, és húgával Joanne-nal



A multimilliárdos sportoló nem tudni miért nem segít bajba jutott nővérkéjén, feltehetőleg az elutasításban az is közrejátszik, hogy Lyness nincs túl jó viszonyban Davidékkel.
A 35 éves futballista, aki jelenleg a Los Angeles Galaxy játékosa, hiába támogatja évek óta nővérét, az asszony újra bajban van. Lynne ugyanis elvált balhés férjétől, akihez már úgy ment hozzá, hogy a férfit az esküvő előtt egy évvel kokainkereskedelemért perbe fogták. Ezért az 1999-es esküvőre Victoria Beckham, a focista neje nem is ment el.


Lynne most elvált, három gyermekével abban a házban él, amelyet öccsétől kapott, de mivel nincs munkája, heti 20 ezer forintos segélyen tengődik. A bajt tetézi, hogy új élettársa szintén büntetett előéletű, és kerüli a munkát.
 
 

Lynne és új párja



David Beckham tehát megint törheti a fejét, miként segíthet – nem csak pénzzel – a nővérén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!